Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

ölçünlü ve sertifikasyonlara uygun olarak örgülmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve konstrüksiyonsı gereği genel anlamda çav ve ısı yalıtımına yaraşır evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla yan yana istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik kısmınde de tam sızdırmazlık esenlanır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin yakışır icazet olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Çerezlerin topladığı veri anonim hale getirilmiş kabil ve sair internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha tüm internet siteleri gibi, biz de sitelerimizde alışverişlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our kent you hayat disable tracking in your browser here:

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi dâhilin önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın başlangıçladıktan sadece 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede yangın kapısı alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

ürkü bar sebebiyle karınerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış örgülabilir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine beis olan müstacel gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere bilcümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın bapsında kilit ve kanat mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak alan belirlenmelidir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili vaziyet çabucak bapnın kabil olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Report this wiki page